A Review Of crema antirid

Wiki Article

Cea mai bună cremă antirid te va ajuta să ai un 10 uniform și luminos, din primele săptămâni de utilizare.

Forma stabila de Vitamina C, cu proprietati mari de efect antiinflamator si antioxidant, imbunatateste semnificativ aspectul common al pielii: stimuleaza sinteza de colagen diminuand liniile si ridurile, reface bariera naturala de protectie a pielii.

Este important de retinut ca pielea evolueaza odata cu trecerea timpului. Lotiunea hidratanta aleasa in perioada adolescentei sau ca Grownup tanar s-ar putea sa nu fie suficient de nutritiva pentru pielea ta pe masura ce avansezi in varsta.

Te invitam sa consulti sectiunea de ingrediente de pe ambalajul produsului tau pentru a obtine cea mai recenta lista de ingrediente, astfel incat sa te asiguri ca este adecvat pentru uzul personalized.

Coenzima Q10 este un compus care produce energie la nivelul celulelor si diminueaza efectele radicalilor liberi. Totodata, contribuie la mentinerea si cresterea productiei de compusi esentiali ce intra in alcatuirea pielii.

Aceasta crema hidratanta propusa de Nuxe lasa pielea stralucitoare, neteda si regenerata. Textura sa usoara si confortabila hidrateaza zonele uscate in timp ce ajuta la matificarea zonelor mai grase: calitatea pielii va aparea vizibil imbunatatita.

Pentru a preveni semnele de îmbătrânire prematură a pielii și pentru a asigura tenului tău hidratarea și protecția de treatment are nevoie, poți începe să utilizezi creme cu vitamina C sau acid hialuronic după vârsta de twenty de ani.

Soarele – razele UVA si UVB din soare pot distruge colagenul si elastina din piele, impiedicand pielea sa faca reparatii. Pierderea de colagen si elastina poate duce la ridurile vizibile si la repararea mai lenta a pielii.

Lipsa de CoQ10 poate duce la o lipsa de colagen si elastina, deoarece corpul dumneavoastra are nevoie de aceasta enzima pentru a make aceste proteine ​​ale pielii. Este un antioxidant puternic treatment va va ajuta corpul sa produca in mod all-natural mai mult colagen.

Radicalii liberi produc molecule instabile de oxigen care descompun de fapt celulele pielii. Prevenirea lor de a va deteriora pielea este esentiala pentru prevenirea ridurilor.

Peptide – Peptidele sunt folosite pentru a imbunatati vindecarea ranilor, deoarece ofera aminoacizii de care pielea ta are nevoie pentru a repara deteriorarea. De asemenea, pot lower vizibilitatea ridurilor si a vergeturilor, ceea ce duce la o piele mai stransa si mai sanatoasa.

Ceea ce diferențiază această cremă de alte produse similare este formulation sa hipoalergenică, testată dermatologic și cu apă termală, treatment o deal with potrivită pentru toate tipurile de 10, inclusiv pentru tenul mixt și typical.

Crema se va distribui uniform pe piele și se va masa ușor până la take upția completă, evitând zonele din jurul ochilor.

Hidrateaza-te – Daca pielea ta se usuca, va fi mai predispusa la deteriorare. Nu numai asta, dar celulele mai multe informatii uscate ale pielii vor facial area ridurile si liniile si mai mici mult mai vizibile.

Report this wiki page